Over Estée Lauder

Estée Lauder Companies werd opgericht in 1946 door mevrouw Estée Lauder. Wat klein begon, groeide sinds de oprichting uit tot één van de belangrijkste wereldspelers op gebied van kwaliteitshuidverzorging, make-up, parfums en haarverzorgingsproducten.

De Estée Lauder Companies herbergt vandaag maar liefst 30 verschillende merken die verkocht worden in meer dan 150 verschillende landen.

Wereldwijd stelt Estée Lauder 40.000 mensen tewerk en in 2014 realiseerde de groep een jaaromzet van $ 10,97 miljard (2014).

Estée Lauder in Oevel

In Oevel spelen we sinds 1965 een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Met ca. 900 medewerkers is de vestiging uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging binnen de Estée Lauder Companies! Onze vestiging bestaat uit drie verschillende business units: de productieplant, de EMEA hub en de internationale diensten.

In de productieplant worden de grondstoffen omgevormd tot onze bekende producten. Ook zijn er nog enkele serviceafdelingen en ondersteunende diensten zoals onderzoek & ontwikkeling, financiën, personeelsdiensten, enzovoort.

Een groot deel van de in de productieplant, en van heel wat andere productiecentra van ELC, geproduceerde goederen passeren vervolgens via de EMEA Hub. De EMEA Hub is de verzamelnaam voor de boeiende samenwerking tussen het Estée Lauder Belgian Distribution Center en haar logistieke partner UTI. Vanuit de Hub wordt er zowel de directe distributie aan de eindklant, als de indirecte distributie aan andere verdeelpunten gerealiseerd. 45% van alle producten die wereldwijd verkocht worden passeerden via onze Hub!

Hiernaast huisvesten we ook enkele internationale diensten voor de groep: Regional Supply Planning EMEA, EU Biological Research & Development, European Supply Quality Assurance en het Estée Lauder Global Information System.

Missie:

Onze missie ligt ons nauw aan het hart, ze toont aan dat we enkel genoegen nemen met het beste.

‘Geef het beste aan iedereen die je ontmoet en wees het beste in alles wat je doet.’

Visie:

Het is onze visie om de wereldwijde leider te zijn in prestige beauty: een gediversifieerde, merken-bouwende, grootmacht met ongeëvenaarde creativiteit en innovatie.

Onze waarden

Menselijk: werken doe je met mensen. Een dialoog aangaan, een respectvolle houding en de nodige flexibiliteit staan voor jou centraal.

Bruisend: op hoorbare manier schuimen

Perfectionist: iem. die streeft naar perfectie

Vindingrijk: begaafd in het vinden van oplossingen

Verantwoordelijk: veel verantwoordelijkheid meebrengend

Passie voor perfectie?

Werk mee aan de ontwikkeling van Estée Lauder!

Solliciteer nu