Vicky

Ik ben 5,5 jaar geleden gestart op de afdeling picking bij Estée Lauder. Omdat ik van variatie in mijn job hou en er zich een kans voordeed, had ik gevraagd of ik als back-up op de technische dienst kon werken. Ik werd hiervoor geaccepteerd en kreeg een gepaste opleiding waardoor ik mijn job ten volle kon uitvoeren. Omdat ze wisten dat ik van variatie hou, hebben ze mij achteraf ook gevraagd of ik als replenisher wou werken. Je krijgt echt kansen indien je die wilt! 

Tijdens de jaren dat ik hier werkte is er wel wat veranderd. Estée Lauder is een bedrijf dat investeert in personen en materiaal. Zo is er onlangs nog geïnvesteerd in een nieuwe machine die de job voor de pickers vergemakkelijkt. Het is leuk om voor een bedrijf te werken dat investeert, het geeft je een goed gevoel over de toekomst.

Het beste aan mijn job blijft mijn team! We hebben een ontzettend hechte band. Maar ook buiten ons team heerst een groepsgevoel. Zeker wanneer er campagnes als die van Pink Ribbon zijn. Iedereen binnen Estée is dan betrokken en zet zich samen in voor een goed doel.


Passie voor perfectie?

Werk mee aan de ontwikkeling van Estée Lauder!

Solliciteer nu