TJ

Ik werk momenteel al 5 jaar als menger voor Estée Lauder en hoop er nog vele bij te kunnen doen. Ik ben hier begonnen als interim, maar na verloop van tijd hebben ze mij een vast contract aangeboden.

Voor ik hier ben gestart had ik al veel gehoord over Estée Lauder: de sfeer zou goed zijn, het is een bedrijf waar ze investeren in de toekomst, je hebt werkzekerheid, ze geloven in hun werknemers en bovenal draag je bij aan geweldige producten. Na vijf jaar hier te werken, kan ik dit enkel bevestigen. Een extra argument: je krijgt gratis eten! 

Als menger meng ik de ingrediënten van een aantal verschillende producten, maar meestal werk ik op crèmes en zeep. De samenstelling van deze producten moet perfect zijn om de kwaliteit te garanderen. En hoewel we voor kwaliteit gaan en hier ook echt op gehamerd wordt, is er ook nog tijd voor plezier op de werkvloer. 

Het leuke aan het werken voor een bedrijf dat zich zo hard op kwaliteit focust? Elke keer dat ik iemand iets positief hoor zeggen over de zeep of een ander product van Estée Lauder denk ik bij mezelf “Hé, dat heb ik gemaakt!”. En als je producten als de onze hebt, hoor je dat vaak!

Passie voor perfectie?

Werk mee aan de ontwikkeling van Estée Lauder!

Solliciteer nu