Estée Lauder als werkgever

Estée Lauder Companies Inc. is een wereldleider inzake de productie en verkoop van cosmetische huidverzoringsproducten, make-ups, parfums en haarverzorgingsproducten. De Estée Lauder Oevel Site bestaat uit een fabriek, gespecialiseerd in tubes, liquids en lipsticks, een distributiecentrum, een coördinatiecentrum en enkele internationale diensten.

Waarom kiezen voor Estée?

  • Omdat onze werknemers voor ons de meest belangrijke rol spelen in ons globaal en lokaal succes.
  • Omdat je in een groeiend bedrijf in een groeiende industrie terecht komt.
  • Omdat je bijdraagt tot een product dat door mensen over de hele wereld gewaardeerd wordt.
  • Omdat wij geloven in de creatieve en innovatieve kracht van al onze medewerkers.
  • Omdat diversiteit en integriteit centraal staan in onze waarden

Creativiteit en innovatie

“Om steeds het beste aan iedereen te geven en de beste te zijn in wat we doen, hebben we de beste mensen nodig om ons te helpen innoveren en onze processen steeds te verbeteren.”

Onze organisatie is ontworpen om verder te bouwen op het unieke DNA van elk van onze merken zodat creativiteit en talent zich kunnen ontketenen in de gehele onderneming.

Door te investeren in de laatste technologieën en trends, blijven we gefocust op de noden van onze klanten, maar werken we ook aan het comfort van onze medewerkers. Door een nauwe samenwerking van onze interne departementen kunnen we op een zeer efficiënte manier hoogstaande kwaliteitsproducten creëren.

Hieronder enkele voorbeelden van onze recentste investeringen:


Pick to Light:

Met het Pick to Light systeem hoeven onze medewerkers niet meer te zoeken naar de juiste picklocatie. Het design met de oplichtende knoppen maakt in één oogopslag duidelijk waar je moet zijn. Dankzij de LED-displays in het Pick to Light systeem is een vergissing in het aantal te picken stuks vrijwel uitgesloten.

Vernieuwde afdeling voor Compounding:

In onze Compounding afdeling werken we al sinds de start van Estée Lauder in Oevel met verschillende ketels, maar sinds enkele jaren hebben we deze afdeling vernieuwd en hebben we enkele Symex ketels geïnstalleerd. Deze ketels verwarmen, mengen en produceren vloeibare en half vaste emulsies. Om alles in goede banen te leiden zijn we steeds op zoek naar compounders en techniekers die enerzijds onze ketels onderhouden, reinigen en besturen, maar anderzijds ook onze eindproducten maken door verschillende grondstoffen toe te voegen aan de ketel.

Goods to Person:

Dankzij deze nieuwe installatie hoeven medewerkers niet meer rond te lopen: bakken worden geleverd aan een werkstation waar orderpickers artikelen picken in orderbakken. Dit maakt het pick proces nauwkeuriger, omdat het werkstation de operator laat zien wat er gepickt moet worden en in welke doos dit geplaatst moet worden. Door de Pick to Person is het werk veel ergonomischer en verminder je de loopafstand drastisch.

Estée Lauder is een innovatief bedrijf en heeft nog verschillende toekomstplannen die eraan komen!

Ook voor verdere optimalisatie en innovatie rekenen we op onze medewerkers. Wil jij een impact maken op een wereldwijde marktleider uit een groeiende industrie? Solliciteer dan! Wie weet ben jij verantwoordelijk voor onze volgende innovatie.

Passie voor perfectie?

Werk mee aan de ontwikkeling van Estée Lauder!

Solliciteer nu